Tiengemeten 131, 1181 CS Amstelveen |
+31614034299
info@2tango.org | research@2tango.org

EJ2020

To upgrade being us together

Hi EJers van het Zomerfestival 2020!

We hebben een meetup-maker app ontwikkeld voor deelnemers van het EJ Zomerfestival 2020, zodat iets samen doen, nog makkelijker wordt, het heet: Together Uitnodigingen-maker App. Hij wordt gebruikt bij de workshop van 2Tango op zaterdagmiddag, maar blijft ook actief voor 2 weken, zodat je hem ook nog na het festival kan gebruiken om anderen uit te nodigen samen te zijn op de manier die voor jullie beiden het fijnste is.

Hoe werkt het:

Stap 1 – DOWNLOADEN: Klik hier om de beta-versie van de android-versie van de 2Tango Together-app te downloaden op de Google Play Store (alleen toegankelijk voor deelnemers van het EJ Zomerfestival 2020, vanaf de zaterdag 15 augustus op het festival, tot eind augustus 2020).

Klik op het plaatje om de Together App te downloaden! ANDROID ONLY: Deze versie is alleen beschikbaar voor android devices. We werken daarom tevens aan een webversie voor alle telefoons, voor de nabije toekomst.

Stap 2 – JE NAAM OPGEVEN ZODAT JE GEVONDEN KAN WORDEN: Je geeft aan dat je ook gevonden wil kunnen worden door andere festival gangers in de meetup app., dit kan je doen door:

  • je ‘facebooknaam’ hieronder toe te voegen in het formulier, of
  • het facebookbericht te ‘liken’. Wij voegen je dan toe, onder je facebook naam.

Stap 3 – INLOGGEN VANAF 15 AUGUSTUS: Om toegang te krijgen tot de app, moet je bij het inlog scherm je facebook naam opgeven, hoofdletters maken daarbij niet uit. We gebruiken facebook namen, wegens privacy redenen. Alle gebruikersgegevens worden ook gewist op 31 augustus. Je wachtwoord e.d. worden ge-encypt voordat het wordt opgeslagen, wij (2Tango) kunnen niet bij je wachtwoord.

De app is niet af, en in ontwikkeling. Join in als tester, bedenker of bouwer!

N.B. Let op: de app is ‘in ontwikkeling’, de versie die we op het festival gebruiken is versie “V45-BetaTest”. Na 31 Augustus brengen we weer een verbeterde versie uit, totdat we tevreden zijn. Er zijn nu ook nog veel verbeteringen mogelijk, de stijl is nog niet wat we willen, en we zoeken altijd testers om ons adviezen te geven. We willen telkens kleine verbeterstapjes mogelijk maken, voordat we een groot publiek deze app gaan geven. Als je mee wilt doen aan het testprogramma, schrijf je in via dit formulier. Als je dit een gaaf project vind, en je denkt iets nuttig te kunnen doen, bijvoorbeeld als stagiair, trainee of vrijwilliger, kan je dit bij ‘meewerken’ ook aangeven in het formulier.