Tijdens DuisterDating bevinden de deelnemers zich in een vrijwel donkere kamer, en hebben een menu van dating opties, die aansluiten bij de situatie. Het is een nieuw concept dat in November 2017 voor de eerste keer werd getest in Club Lite, Amsterdam. Er zijn in DuisterDating 9 rondes van 10 minuten, met plek voor maximaal 8 duo’s (vol=vol). Er is een bewust gelimiteerd menu van dating-opties, in de ‘zwarte’ en ‘witte’ categorie.

Hoe werkt het:
1) Je date duurt 10 minuten.
2) Voordat de date start, kies je als duo welke activiteit op het keuzemenu jullie beiden het liefste willen doen. Er zijn in DuisterDating 4 opties te kiezen. Tjerk Feitsma en Klazien geven je informatie of materialen mee, of tonen je de plek waar de date start.
3) Na 10 minuten eindigt de date, keer je terug naar de balie, en ‘ga je weer wat anders doen’ of vraag je iemand anders voor een DuisterDate. Of…. dezelfde persoon, als het goed klikte 😉
De Activiteiten zijn o.a.: (onder enig voorbehoud… check het definitieve DuisterDating menu bij de 2Tango-Balie)
– Kaarsgazing: Eyegazing, met een flikkerend nepkaarsje tussen jullie in
– Knusbonding: Bind….. iemand vast met bondagetouw. Gezellig!?
– Billenkoekhoek: <...............uitleg bij de 2Tangobalie>
– Darkdating: Wordt geblindoekt en overleef samen 10 minuten zonder zicht.

Let op!

– DuisterDating is pro-consent: wees lief voor elkaar en dus: respectvol naar elkaars grenzen. Een date is voor beiden leuk als je doet wat beiden leuk vinden.
– DuisterDating is spannend: Ja, het is de bedoeling dat je iemand vraagt voor een DuisterDate. Dat is expres: Daarmee geef je de ander (m/v) aan dat ie de moeite waard was van het vragen.
– DuisterDating is open: DuisterDating is zowel voor vrienden als voor daters, zowel voor singles als voor mensen met relaties, er is geen directe beperking.
– DuisterDating is chill: geen gezoen of gesex gedurende de 10 minuten date. Flirten en grinniken is natuurlijk prima. Bij vragen over de activiteiten staan Klazien of Tjerk je bij.

Over ons

2Tango.org is een organisatie die events en ict maakt om awkwardness te laten verdwijnen in onderling contact, en communicatie te stroomlijnen naar de behoeften die er daadwerkelijk zijn. We organiseren datingworkshops, dating& friendzones, matchingapps, datingmenus, en projecten rondom digitale gebarentaal en artificiele intelligentie.
Het internationale team bestaat uit 7 man, waaronder oprichter Tjerk Feitsma, en won in 2017 de Sustainable Healthcare Challenge en de KPN Social Challenge tegen eenzaamheid met 2Tango.Signs. Meer informatie op 2Tango.org of tjerkfeitsma.com

DuisterDating werd tijdens het Potluckfestival ondersteund door datingexpert Klazien Schaap, die met Lovehacks een zeer inspirerend en nuttig initiatief heeft, rondom het ondersteunen van kwalitatieve mannen, in hun stappen naar een vaste relatie. Voor blogs, de comfortzonechallenge en meer informatie over Lovehacks, ga naar lovehacks.nl.”

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Archives

    All entries, chronologically...